Letter D

 • Daklinza

  Daklinza

  Daclatasvir 60mg

  A generikus Daklinza egy vírusellenes gyógyszer, amely megakadályozza a hepatitis C vírus (HCV) szaporodását a szervezetben. A Daclatasvir-t egy másik droggal - a sofosbuvirral – együttesen, felnőtteknél alkalmazzák, cirrózis nélküli 3-as genotípusú krónikus hepatitis C fertőzés kezelésére.
  Több Információ

  Ft 5267.17
  Vásároljon most!
 • Daliresp

  Daliresp

  Roflumilast 500mg

  Roflumilast csökkenti a gyulladást, a tüdőben, hogy vezet, hogy a COPD (krónikus obstruktív tüdőbetegség). Roflumilast használják, hogy megakadályozzák a tünetek súlyosbodását, az emberek súlyos COPD-ben. Roflumilast nem hörgőtágító, nem fogja bánni egy bronchospasmus, hogy a támadás megkezdődött.
  Több Információ

  Ft 491.56
  Vásároljon most!
 • Danocrine

  Danocrine

  Danazol 50/100/200mg

  Generic Danocrine affects the ovaries and pituitary gland and prevents the release of certain hormones in the body. It is used to treat endometriosis and fibrocystic breast disease. It is also used to prevent attacks of angioedema in people with an inherited form of this disorder.
  Több Információ

  Ft 462.08
  Vásároljon most!
 • Darunavir

  Darunavir

  Darunavir 600/800mg

  A Prezista (darunavir) vényköteles gyógyszer HIV-1 (1-es típusú humán immundeficiencia vírus) ellen, amelyet Norvirral (ritonavirral) és más antiretrovirális gyógyszerekkel együtt alkalmaznak a HIV-1 fertőzés kezelésére felnőtteknél.
  Több Információ

  Ft 4424.67
  Vásároljon most!
 • Élő támogatás
 • Ddavp

  DDAVP

  Desmopressin 200mcg

  A generikus Dezmopresszin egy mesterségesen létrehozott hormon, mely a természetben az agyalapi mirigyben fordul elő. A Dezmopresszin olyan fontos folyamatokban játszik szerepet, mint például a véráramlás-, a vérnyomás-, a vesefunkció- és a szervezet vízfelhasználásának szabályozása. A generikus Dezmopresszint a fejet ért trauma vagy műtét után kialakult ágybavizelés, centrális diabetes insipidus, megnövekedett szomjúságérzet vagy vizelési problémák kezelésére használják.
  Több Információ

  Ft 921.77
  Vásároljon most!
 • Demadex

  Demadex

  Torsemide 10/20mg

  Generic Demadex is used for treatment of edema (swelling) associated with heart, kidney, or liver failure or conditions when there is excess body water. It is also used alone or with other medicines to treat high blood pressure.
  Több Információ

  Ft 225.04
  Vásároljon most!
 • Depakene

  Depakene

  Valporic Acid 200ml

  Valporic savszirup görcsrohamok, mentális/hangulati állapotok (például a bipoláris rendellenesség mániás fázisa) kezelésére és a migrénes fejfájások megelőzésére szolgál. Úgy működik, hogy helyreállítja bizonyos anyagok (neurotranszmitterek) egyensúlyát az agyban.
  Több Információ

  Ft 12887.74
  Vásároljon most!
 • Depakote

  Depakote

  Divalproex 125/250/500mg

  Generic Depakote is used for controlling certain types of seizures in the treatment of epilepsy. It is also used to treat the manic phase of bipolar disorders (manic-depressive illness) and to prevent migraine headaches.
  Több Információ

  Ft 230.47
  Vásároljon most!
 • x20INGYENES
 • Desogen

  Desogen

  Desogestrel-ethinyl Estradiol 0.15mg + 30mcg

  Generic Desogen is used for preventing pregnancy.
  Több Információ

  Ft 438.84
  Vásároljon most!
 • Desonate

  Desonate

  Desonide 0.05% 10g

  A Desonate egy szteroid. Megakadályozza a gyulladást keltő anyagok felhalmozódását a szervezetben. A helyileg (bőrön) alkalmazott Desonate-et az olyan gyulladást és viszketést okozó bőrbetegségek és allergiás reakciók esetén alkalmazzák, mint például az ekcéma és a pikkelysömör.
  Több Információ

  Ft 3315.04
  Vásároljon most!
 • Desyrel

  Desyrel

  Trazodone 25/50/100mg

  Generic Desyrel is used for treating depression. Trazodone (an active ingredient) is an antidepressant that belongs to a group of drugs called serotonin receptor antagonists and reuptake inhibitors (SARIs). It may help to improve your mood, appetite, and energy level as well as decrease anxiety and insomnia related to depression.
  Több Információ

  Ft 203.78
  Vásároljon most!
 • Detrol

  Detrol

  Tolterodine 1/2/4mg

  Generic Detrol is used for treating overactive bladder with symptoms of urinary frequency, urgency, and leakage.
  Több Információ

  Ft 441.27
  Vásároljon most!
 • INGYENESKiszállítás
 • Detrol La

  Detrol LA

  Tolterodine 4mg

  Generic Detrol LA is used for treating overactive bladder with symptoms of urinary frequency, urgency, and leakage.
  Több Információ

  Ft 1013.90
  Vásároljon most!
 • Dexilant

  Dexilant

  Dexlansoprazole 30/60mg

  Dexlansoprazole a gastrooesophagealis refluxbetegség (GERD) okozta gyomorégés kezelésére és az eróziós nyelőcsőgyulladás (a nyelőcső gyomorsav okozta károsodása) gyógyítására használják.
  Több Információ

  Ft 460.83
  Vásároljon most!
 • Dexone

  Dexone

  Dexamethasone 0.5mg

  Generic Dexone depresses formation, release, and activity of endogenous mediators of inflammation, including prostaglandins, kinins, histamine, liposomal enzymes, and complement expression. Also modifies the body's immune response.
  Több Információ

  Ft 204.81
  Vásároljon most!
 • Diacerein

  Diacerein

  Diacerein 50mg

  A Diacerein egy tünetekkel járó, lassan ható gyógyszer osteoarthritisben, amelynek gyulladásgátló, anti-katabolikus és pro-anabolikus tulajdonságai vannak a porcon és az ízületi membránon. A közelmúltban azt is kimutatták, hogy rendelkezik védőhatással a szubchondrális csont átalakulása ellen.
  Több Információ

  Ft 368.65
  Vásároljon most!
 • Diamox

  Diamox

  Acetazolamide 250mg

  Generic Diamox is used for treating certain types of glaucoma in combination with other medicines. It is also used to treat or prevent symptoms of mountain sickness.
  Több Információ

  Ft 256.02
  Vásároljon most!
 • Diane-35

  Diane-35

  Cyproterone Acetate And Ethinylestradiol 2mg + 0.035mg

  A Diane 35 tablettákat a nőknél előforduló androgenizáció (androgén-túltermelés) súlyos jeleinek kezelésére alkalmazzák, amely az androgén túltermelésének következtében hirsutizmushoz (nemkívánatos szőrzet) és hajhulláshoz vezethet. Ezeket gyakran olyan mellékhatások kísérik, mint az akné, gyulladás és faggyútúltermelés (faggyúfölösleg okozta zsíros bőr). A Diane 35 tabletták enyhítik az androgén-függő állapotok tüneteit, melyek kezelésénél csupán a szájon át szedendő antibiotikum és helyi kezelés alkalmazása eredménytelen volt. A Diane 35 tabletták androgén-függő állapotok kezelésével egyidőben orális fogamzásgátlóként is használhatók, ugyanakkor nem ajánlatos kizárólág fogamzásgátlás céljából alkalmazni azokat. A Diane 35 tabletták policisztás petefészek szindróma kezelésére is használhatóak, amelyet fölösleges androgén okozhat és amelyet általában akné és hirsutizmus kísér.
  Több Információ

  Ft 487.14
  Vásároljon most!
 • Dicaris

  Dicaris

  Levamisole 150mg

  A Dicaris tabletta parazitaellenes gyógyszer. Féregfertőzések kezelésére használják. Úgy fejti ki hatását, hogy elpusztítja a férgeket, és ez gyógyítja a fertőzést. Bőrfertőzések, például lepra, szemölcsök, lichen planus és aftás fekélyek kezelésére is használható. 
  Több Információ

  Ft 1382.50
  Vásároljon most!
 • Dicaris Children

  Dicaris® Children

  Levamisole 50mg

  A Dicaris® Child - anti-helminthic tabletta, 50 mg levamiszolt tartalmaz. Ez a parazitaellenes gyógyszer úgy működik, hogy elnyomja az enzim aktivitását a féreg izomjában, megbénulást és halált okozva. Ez kezeli a fertőzést.
  Több Információ

  Ft 798.34
  Vásároljon most!
 • Diclegis

  Diclegis

  Pyridoxine And Doxylamine 10mg + 10mg

  A Diclegis késleltetett hatóanyag-leadású tabletta, doxilamin és piridoxin kombinációja. A doxilamin olyan antihisztamin, amely csökkenti a természetes hisztamin hatását a testben. A piridoxin a B-vitaminok (B6) egy fajtája. A Diclegis készítményt a terhesség alatti hányinger és hányás kezelésére alkalmazzák.
  Több Információ

  Ft 737.39
  Vásároljon most!
 • Differin

  Differin

  Adapalen 0.1% 15g

  Differin(Adapalen) is a topical medicine (a medication that is applied to the surface of the skin) similar to vitamin A. It helps the skin to renew itself.
  Több Információ

  Ft 6909.42
  Vásároljon most!
 • Diflucan

  Diflucan

  Fluconazole 50/100/150/200/400mg

  A Generikus Diflucan egy gombaölő antibiotikum. Az olyan gombás fertőzések kezelésére használják, amelyek a test bármely részét megtámadhatják, beleértve a szájat, a torkot, a nyelőcsővet, tüdőt, hólyagokat, nemi szerveket és a vért.
  Több Információ

  Ft 258.02
  Vásároljon most!
 • Dilantin

  Dilantin

  Phenytoin 100mg

  Generic Dilantin is used for treating tonic-clonic (grand mal) and partial seizures. It is also used to prevent and treat seizures that may occur during or after brain or nervous system surgery.
  Több Információ

  Ft 184.19
  Vásároljon most!
 • Diovan

  Diovan

  Valsartan 40/80/160mg

  Generic Diovan is used for treating high blood pressure alone or with other medicines. It is also used for treating heart failure in patients who do not tolerate angiotensin-converting enzyme (ACE) inhibitors.
  Több Információ

  Ft 332.85
  Vásároljon most!
 • Diovan Hct

  Diovan HCT

  Valsartan-hydrochlorothiazide 80mg + 12.5/160mg + 12.5mg

  Generic Diovan HCT is used for treating high blood pressure.
  Több Információ

  Ft 811.14
  Vásároljon most!
 • Diprolene

  Diprolene

  Betamethasone 0.12% 20g

  A Generic Diprolene egy szteroid. Betametazon hatóanyagként megakadályozza a gyulladást okozó anyagok felszabadulását a szervezetben. Az aktuális betametazon (a bőr számára) számos bőrbetegség, például ekcéma, pikkelysömör vagy allergiás reakciók által okozott gyulladás és viszketés kezelésére szolgál.
  Több Információ

  Ft 2028.11
  Vásároljon most!
 • Dostinex

  Dostinex

  Cabergoline 0.25/0.5mg

  Generic Dostinex is used for treating disorders associated with high levels of the hormone prolactin, either due to tumors in the pituitary gland or to unknown causes.
  Több Információ

  Ft 3502.18
  Vásároljon most!
 • Dosulepin

  Dosulepin

  Dosulepin 25/50/75mg

  A Dosulepin antidepresszánsoknak nevezett gyógyszercsoportba tartozik. A Dosulepin depresszió kezelésére használják, és segíthet csökkenteni a szorongásérzetét is. Ezt a gyógyszert csak akkor használják, ha más gyógyszereket alkalmatlannak találtak.

  Több Információ

  Ft 235.49
  Vásároljon most!
 • Dramamine

  Dramamine

  Dimenhydrinate 50mg

  Dimenhydrinate is used to prevent and treat nausea, vomiting, dizziness, and vertigo associated with motion sickness.
  Több Információ

  Ft 214.95
  Vásároljon most!
 • Droxia

  Droxia

  Hydroxyurea 500mg

  Generic Droxia is used for treating skin cancer, cancer of the ovary or chronic myelocytic leukemia that is recurrent, has spread or cannot be helped with surgery. It may also be used with radiation to control skin cancers of the head and neck.
  Több Információ

  Ft 516.09
  Vásároljon most!
 • Dulcolax

  Dulcolax

  Bisacodyl 5mg

  Generic Dulcolax is a stimulant laxative. It acts directly on the bowels, stimulating the bowel muscles to cause a bowel movement. Bisacodyl is used for relieving occasional constipation and irregularity.
  Több Információ

  Ft 184.27
  Vásároljon most!
 • Dulera

  Dulera

  Formoterol Fumarate + Mometasone Furoate 6mcg/200/6mcg/400mcg

  A Dulera (mometasone furoate 200 mcg és formoterol fumarate dihydrate 5 mcg) egy hosszú hatású béta-agonista és inhalációs kortikoszteroid, amelyet asztma kezelésére alkalmaznak.
  Több Információ

  Ft 18434.33
  Vásároljon most!
 • Duricef

  Duricef

  Cefadroxil 250/500mg

  Generic Duricef is in a group of drugs called cephalosporin antibiotics. It is used to treat many different types of infections caused by bacteria.
  Több Információ

  Ft 201.74
  Vásároljon most!
 • Dydrogesterone

  Dydrogesterone

  Dydrogesterone 10mg

  Dydrogesterone is a potent, orally active progestogen indicated in a wide variety of gynaecological conditions.
  Több Információ

  Ft 1659.06
  Vásároljon most!
 • Dymista

  Dymista

  Azelastine/fluticasone 140mcg/50mcg

  Dymista (az orr számára) egy kombinált gyógyszer, amelyet szezonális allergiák által okozott nazális tünetek, például torlódás, tüsszögés és orrfolyás kezelésére használnak. Az Azelastine antihisztamin, amely csökkenti a természetes kémiai hisztamin hatását a szervezetben. A hisztamin tüsszentés, viszketés, vizes szemek és orrfolyás tüneteket okozhat. A flutikazon egy szteroid, amely megakadályozza a gyulladást okozó anyagok kibocsátását a testben.
  Több Információ

  Ft 11795.33
  Vásároljon most!

Ország, nyelv, és pénznem

 • Köszönöm a megkeresést, valóban megkaptam a tablettákat és volt szerencsém ki is próbálni őket. Nagyon elégedett vagyok, és a barátnőm is az.
  Köszi - Dani